روش پختن کیک
رفتن به بالا
ایثار
زمان کنونی: ۱-آبان-۱۳۹۳ , ۰۷:۱۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


Tags: روش, پختن, کیک,

روش پختن کیک
زمان کنونی: ۱-آبان-۱۳۹۳ , ۰۷:۱۵ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: true love
آخرین ارسال: Darya
پاسخ: 2
بازدید: 13947

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 83 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش پختن کیک
نویسنده پیام
*
عضو اصلی کانون ایثار*
آفلاین
عضو اصلی کانون ایثار

موضوع:
ارسال: #1
روش پختن کیک

امضای true love ارسال پیام به کاربر از طریق Yahoo

می نویسم ... نه برای تو ... نه برای خودم ... می نویسم که نوشته باشم ... مثل خیلی از حرفام که فقط می گم که گفته باشم مثل زندگی که همین جوری می کنم که کرده باشم
این کیک شوهرتان را عاشق شما می کند


این کیک شوهرتان را عاشق شما می کند





کیک پختن از آن کارهایی است که به قول معروف لم دارد؛ باید بارها آن را درست کرده باشید تا بتوانید یک کیک بی عیب درست کنید. معمولا لم یاد دادنی نیست و با تجربه به دست می آید اما این ۶ تکنیک به عقیده بسیاری از آشپزهای حرفه ای، لم اصلی کیک پختن است؛ اگر آن ها را بدانید هیچ وقت کیک تان خراب نخواهد شد.
۱ از مصرف تخم مرغ سرد اجتناب کنید
معلوم است که می دانید باید قبل از پختن کیک کره را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد اما خیلی ها با تخم مرغ این کار را نمی کنند. درصورتی که اگر تخم مرغ سرد را در مایه کیک استفاده کنید، موادتان به خوبی با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت کافی برای گرم کردن مواد ندارید، کره را به تکه های کوچک تقسیم کنید و برای ۵ ثانیه، فراموش نکنید، فقط ۵ ثانیه در مایکروویو بگذارید. برای گرم کردن تخم مرغ ها هم می توانید آنها را در یک ظرف پر از آب گرم برای چند دقیقه غوطه ور کنید.
۲ آرد را به درستی اندازه کنید
آرد را با قاشق در پیمانه اندازه گیری کنید و روی آن را حتما با چاقو صاف کنید. هیچ وقت آرد را با پیمانه از بسته آن برندارید چون آرد فشرده شده و بیشتر از چیزی که برای درست کردن کیک از روی دستورتان نیاز دارید آرد در پیمانه جمع می شود.
۳ برای چرب کردن کف قالب از برس مخصوص استفاده کنید
اگر کره را در قالب بیندازید و درست همه جای آن را چرب نکنید، کیک در بعضی جاها به قالب می چسبد. کره باید کاملا همگن در ته قالب پخش شود. کره کاملا نرم شده را با قاشق بردارید، برس را روی آن بکشید و با دقت با برس همه جای قالب را چرب کنید. اگر برس در دسترس ندارید، می توانید از یک تکه پنبه برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
۴ تا جایی که می توانید قالب را نزدیک به مرکز گرما در فر قرار دهید
می دانید که باید حتما فر را از قبل گرم کرده باشید اما قالب را در فر گذاشتن تکنیک های دیگری هم دارد. پنجره وسط همیشه بهترین مکان است. سعی کنید، قالب در مرکز گرمای فر قرار بگیرد. علاوه بر این دقت داشته باشید قالب به هیچ وجه به دیواره های فر نچسبد چون حرارت در بخشی از قالب بالا تر می رود. اگر می خواهید چند قالب را با هم در فر بگذارید، آن ها را تا جایی که می توانید در فر پخش کنید.
۵ قالب را هنگام پخت بچرخانید
چرخاندن قالب در فر پخت یکنواخت کیک را تضمین می کند. باید صبر کنید حدود دو سوم از زمان پخت کیک بگذرد تا کیک کاملا خودش را بگیرد، بعد قالب را بچرخانید و اگر لازم است آن را در فر جابه جا کنید و اجازه دهید یک سوم زمان باقیمانده با زاویه دیگری بپزد.
۶ برای مالیدن خامه کیک را وارونه کنید
پشت کیک معمولا صاف تر است. می توانید برای درست کردن کیک های لایه ای کیک را برگردانید و پشت آن را خامه بمالید. اگر روی کیک شما به اندازه کافی صاف نیست، می توانید کمی از آن را با چاقو ببرید تا صاف شود.
۲-آبان-۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ صبح
ارسال یک پیام خصوصی به این کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
رَبِّ ارحَمهُما کَما رَبَّیانی صَغیراً *
آفلاین
مدیران انجمن

موضوع:
ارسال: #2
RE: روش پختن کیک

امضای Darya ارسال پیام به کاربر از طریق Yahoo

تار و پود روح مــادر را از مهربانـے بافتـہ‌اند
نمردیمو دیدیم اقایونم بلــــــه!!
۱۸-شهريور-۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ عصر
ارسال یک پیام خصوصی به این کاربر مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط ترنم ، Maryam
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

دستورات انجمن
شما نمي‌توانيد موضوع جديد ارسال كنيد.
شما نمي‌توانيد به موضوعات پاسخ دهيد.
شما نمي‌توانيد فايل پيوست كنيد.
اچ‌تي‌ام‌ال در انجمن خاموش است.
ماي كد در انجمن روشن است.
شكلك‌ها در انجمن روشن است.
تگ عكس [img] در انجمن روشن است.